Gå till innehåll
Södertälje Ridklubb
Södertälje Ridklubb

Lektionscupen

2023

14 januari
Då var det äntligen dags för säsongens första bortamatch och vi besökte Mälarhöjdens Ridskola. I ponnylaget red Milla Sjöstrand på Mary, Alice Wettergren på Lady, Ida Warell Strandberg på Coppe och Elina Söderberg på Hector. Hela laget red superbra vilket ledde till vinst till SRK. Guldmedaljen gick till Ida och Coppe.

På storhäst red Lena Blomgren på Salsa, Karin Alfredsson på Froid, Josefine Ek på Vienna och Christine Gylefors på Qurt. Hela laget kämpade rejält men tyvärr blev det en förlust idag. Silvermedaljen gick till Lena och Salsa.

8 januari
Årets första cup i dressyr gick på hemmaplan mot Mälarhöjden. Det blev seger för både vårat ponnylag och vårat hästlag.

Äntligen var det dags för årets första cuper. Denna gång hemmamatcher mot Mälarhöjden. Först ut var ponny där laget bestod av Alice Wettergren på Maya, Tilda Littorin på Oisin, Vendela Rönngreh Dahlberg på Starlight och Ida Strandberg Warell på Liam. Vinsten gick till Södertälje, guldmedaljen gick till Tilda och Oisin. Silvret gick till Starlight och Mälarhöjdens ryttare.

Näst på tur var det dags för storhästarna. I laget red Gisela Gribe på Curolie, Marie Lindberg på Joe, Josefine Ek på Bandito och Villhelmina Lundgren på Jennifer. Även denna match gick vinsten till Södertälje. Josefine och Bandito red till sig guldmedaljen, Bandito fick även silvermedaljen med Mälarhöjdens ryttare.

Publicerad: 2023-01-16

Senast uppdaterad: 2023-01-16

Författare: Anna Smolander

Sponsorer

Besöksadress

Åtorp Lina
151 57 Södertälje

Bankgiro: 5221 -2867
Swish: 123 155 54 08

Kontakta oss

08 - 550 361 00
info@srk.se