Hoppa till sidans innehåll

Därför ska du tävla för SRK


Södertälje Ridklubbs vision är att vara en ledande förening inom svensk ridsport kännetecknad av stark klubbkänsla och ständig utveckling.

 

Viktigt för oss, är att du, ditt team och din fyrfota vän alltid känner dig som en del av SRK-teamet. Vi hälsar och hejar på varandra både i riktiga livet och online. Detta jobbar vi oavbrutet med genom olika aktiviteter som t.ex. medlemskvällar, kurser och clinics. Vi har också lag i alla divisioner i hoppning och dressyr där lagandan är bland det viktigaste, detta återspeglas ofta i resultatlistorna då vi ofta gör bra ifrån oss i de olika disciplinerna. Glada ryttare och glada hästar går hand i hand.

 

Förutom den härliga klubbkänslan så erbjuder vi en mängd olika aktiviteter och clinics. Flera av dem är återkommande aktiviteter, men varje år så utvecklas reportoaren.

Vi arrangerar också Pay & Jump och Pay & Ride ca en gång i månaden. Utöver detta har vi avsuttna träffar och roliga clinics som SRK står för. SRK är klubben för dig som gillar när det händer saker!

 

Massor av andra saker du får när du är medlem hos oss:

  • förtur och rabatterat pris till våra välarrangerad Pay & jumps och Pay & rides som arrangeras varje månad. Detta är ju guld värt då det ofta blir fullt.

  • Delta i SRKs lag. Vi har lag i alla divisioner i hoppning och dressyr och även ett voltigelag – med gemenskap utöver det vanliga.
  • Använda vår fina anläggning, t.ex. ridhus och utebana till ett rabatterat pris.
  • Som medlem har du förtur till våra kurser. t.ex. Grönt kort-kurs, tömkörningskurs, ryttaryoga, mental träning, föreläsningar och mycket mer.

  • När vi tar in externa tränare har medlemmar med tävlingslicens förtur till att vara med. Vi har träningar i hoppning och dressyr ca 2 gånger i veckan samt kurser under helger och lov.

  • Du har förtur till våra avsuttna kurser och träffar. t.ex. Medlemsdagar, tömkörningskurs, ryttaryoga, mental träning, föreläsningar och mycket mer.

  • Rider du på ridskolan så ingår medlemsavgiften i terminsavgiften.

  • Du får vänner för livet ❤️

Bli medlem i SRK här

 

PS. Är du ridskoleryttare och är intresserad av att tävla? Då kan du läsa mer om hur du gör, och vad det innebär att tävla med ridskolans hästar.

Uppdaterad: 11 JAN 2018 06:57 Skribent: Johanna Lillsunde
E-post: Adressen Gömd


Välkommen till SRK - klubben med hjärtat på rätta stället.

Vi är en ideell förening med drygt 900 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare till elitryttare. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. Varmt välkommen till oss!

ÅRETS RIDSKOLA 2013

Bli medlem i SRK 

Medlemsavgifter 2022
Junior (tom 18år)  300kr
Senior 500kr
Familjemedlemskap  1200kr
(gäller familjemedlemmar, 2 vuxna och 2 barn folkbokförda på samma adress)
Swishnummer:
123 155 54 08
Bankgiro: 
5221 - 2867

Genom att handla på Granngården så kan du stötta oss som förening. Klicka på Granngårdens logga för att läsa mer.
                                       
 

 


Följ oss på Facebook!


Följ oss på Instagram


Logga in i Hippo Academy

Logga in här:
https://academy.hippocrates.se/


 


 

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855036100
Fax: 0855020072
E-post: This is a mailto link