Hoppa till sidans innehåll

Lag-SM Dressyr 2020


Lag-SM i Dressyr 2020

Januari 2020. Så här års bubblar planerna för året! Du som är sugen på lag hör av dig till lagledarna😀 Årets Lag SM går nationaldagshelgen på Strömsholm. Nära och en fantastiskt vacker tävlingsplats! Dessvärre är vi bara två, Jonathan har inte möjlighet att delta den helgen. Så nu jagar vi en tredje medlem av laget och gärna en reserv. Har vi ngn mer i klubben? Eller känner vi ngn som vill komma till klubben?

 

 

En kort presentation av laget

Maria Grimhammar med hästen Calypso, som har smeknamnet Calle. Han är en ståtlig herre med hoppblod och en fantastiskt fin galopp. Maria och Calle har som mål att starta Intermediaire I under våren. Maria har ridit för SRK sen hon var barn och utöver ridningen är hon utbildad hippolog och jobbar idag med veterinärmedicin i läkemedelsbranschen.

 

Jonathan Medin som har tre hästar att välja bland, först på listan står den fina avelshingsten Clever Hill Q 1222, sedan finns även de talangfulla hästarna Ferro DS och Whisky. För alla tre planerar Jonathan rida S:t Georges och Intermediaire I under 2019. Jonathan är även en duktig tränare och unghästutbildare.

 

Daniella Hansson med hästen Holsteins Florentino, även kallad Flo. Flo är en ambitiös och känslig häst som även har egenskapen att vara fotogenisk och fåfängd. Ekipaget har tävlat på Intermediaire I nivå de 2 senaste åren med vinster och placeringar upp till 68%. Daniella driver egen verksamhet med utbildning och försäljning av dressyrhästar och ponnyer från Ericsbergs Slott utanför Katrineholm. 


Välkommen till SRK - klubben med hjärtat på rätta stället.

Vi är en ideell förening med drygt 800 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare till elitryttare. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. Varmt välkommen till oss!

ÅRETS RIDSKOLA 2013

Bli medlem i SRK 

Medlemsavgifter 2021
Junior (tom 18år)  250kr
Senior 450kr
Familjemedlemskap  800kr
(gäller familjemedlemmar om max 4st folkbokförda på samma adress)
Swishnummer:
123 155 54 08
Bankgiro: 
5221 - 2867

Genom att handla på Granngården så kan du stötta oss som förening. Klicka på Granngårdens logga för att läsa mer.
                                       
 

 


Följ oss på Facebook!


Följ oss på Instagram


Logga in i Hippo Academy

Logga in här:
https://academy.hippocrates.se/


 


 

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855036100
Fax: 0855020072
E-post: This is a mailto link