Hoppa till sidans innehåll

LAG-SM Dressyr 2021


Jag har fått äran att vara lagledare i år och tänker ta tillfället i akt och presentera vilka våra lagdeltagare är som taggade till tusen inför SM som går sista helgen i Aug i Kimstad. 🐎🇸🇪

Först ut är Maria Grimhammar som ni redan känner som grenledare i Dressyr. Hon och hästen Calypso, 13år ska rida SM för 3e gången (!) och ser väldigt fram emot att göra det igen vilket de kommer göra med bravur då de har toppat formen.

Näst är Jonathan Medin som också ridit för SRK en tid och representerat klubben flitigt oå dressyrbanorna. Han o hästen Ferro, 10år har dansat på fina poäng i år och vi hoppas såklart att trenden fortsätter så.


Sist men inte minst är Irene Carlsson som är ett nytt härligt tillskott till SRK men som tränat länge för Emma Karlsson som håller träningar här hos oss. Hon kommer rida sin häst Waritzo, 13år - en stor stabil herre med bra resultat i bagaget. Irene har också en GP häst i stallet som vi ser fram emot att se i andra sammanhang.


Jag hoppas ni alla följer, hejar och skickar glada tillrop till gänget som ska se till att SRK är med o krigar om placeringar! Mvh Evelina Orebrandt


Välkommen till SRK - klubben med hjärtat på rätta stället.

Vi är en ideell förening med drygt 900 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare till elitryttare. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. Varmt välkommen till oss!

ÅRETS RIDSKOLA 2013

Bli medlem i SRK 

Medlemsavgifter 2022
Junior (tom 18år)  300kr
Senior 500kr
Familjemedlemskap  1200kr
(gäller familjemedlemmar, 2 vuxna och 2 barn folkbokförda på samma adress)
Swishnummer:
123 155 54 08
Bankgiro: 
5221 - 2867

Genom att handla på Granngården så kan du stötta oss som förening. Klicka på Granngårdens logga för att läsa mer.
                                       
 

 


Följ oss på Facebook!


Följ oss på Instagram


Logga in i Hippo Academy

Logga in här:
https://academy.hippocrates.se/


 


 

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855036100
Fax: 0855020072
E-post: This is a mailto link