Hoppa till sidans innehåll

Pay & jump på Södertälje RK


Är du sugen på att tävla, men osäker på om du klarar av det? Saknar du Grönt kort eller licens, men vill ändå se om tävlandet är något för dig? Har du en unghäst som behöver tränas inför tävlingsdebuten? Eller har du själv problem med tävlingsnerverna? Då är Pay & jump något du måste prova!

Södertälje Ridklubb anordnar populära Pay & jumps på anläggningen där målet är att alla ekipage ska komma ut från banan med gott självförtroende och ett leende på läpparna. Banorna är byggda för att passa alla och du kan hoppa 50cm till 120cm. Alla är välkomna vare sig du är medlem i SRK eller inte. Vid högt tryck har dock medlemmar förtur. Du anmäler dig på hemsidan genom vårt anmälningsformulär. Vi har som ambition att öppna anmälan ca 2-3 veckor före tävlingsdagen.

Kort om Pay & jump på Södertälje Ridklubb

  • Pay’n Jump är en träning inför tävling. Vi följer enligt TR (Svenska Ridsportförbundets Tävlingsreglemente) gällande lokal tävling.

  • Vid avramling skall hästen ledas ut från banan. Om allt bedöms vara okej med ryttare/häst (för minderårig krävs att förälder eller annan medföljande ansvarig person ger sitt godkännande) får ekipaget komma tillbaka och fullfölja banan varifrån avramling skedde utan att betala ny startavgift.

  • Om ekipaget vill göra omstart meddelar hen domartornet och startavgiften betalas i sekretariatet. Unghästar erbjuds att göra omstart direkt, övriga omstarter läggs sist i klassen.

  • Vid uteslutning: Ekipaget får fullfölja banan om domaren anser att det kan ske inom rimlig tid.


Unikt för Södertälje RK - Pay & jump exklusive
För dig som redan är tävlingsvan anordnar vi också Pay & jump exclusive i början på året. Då byggs banan upp så att den i största möjliga mån liknar en riktig tävlingsbana. Vi plockar fram våra fina tävlingshinder och lägger även fram vattenmattan och dekorerar hindren precis som vi gör vid riktig tävling. Här finns möjlighet att själv välja vilken höjd du vill rida. Ett perfekt genrep inför riktig tävling!


PS. För att rida 130cm och uppåt måste du tävla på denna höjd sedan tidigare.

Varmt välkommen på Pay & jump på Södertälje Ridklubb!

Uppdaterad: 03 NOV 2017 09:19 Skribent: Johanna Lillsunde
E-post: This is a mailto link


Välkommen till SRK - klubben med hjärtat på rätta stället.

Vi är en ideell förening med drygt 900 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare till elitryttare. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. Varmt välkommen till oss!

ÅRETS RIDSKOLA 2013

Bli medlem i SRK 

Medlemsavgifter 2022
Junior (tom 18år)  300kr
Senior 500kr
Familjemedlemskap  1200kr
(gäller familjemedlemmar, 2 vuxna och 2 barn folkbokförda på samma adress)
Swishnummer:
123 155 54 08
Bankgiro: 
5221 - 2867

Genom att handla på Granngården så kan du stötta oss som förening. Klicka på Granngårdens logga för att läsa mer.
                                       
 

 


Följ oss på Facebook!


Följ oss på Instagram


Logga in i Hippo Academy

Logga in här:
https://academy.hippocrates.se/


 


 

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855036100
Fax: 0855020072
E-post: This is a mailto link