Gå till innehåll
Södertälje Ridklubb
Södertälje Ridklubb

Tävlingsryttare

Södertälje Ridklubbs vision är att vara en ledande förening inom svensk ridsport kännetecknad av stark klubbkänsla och ständig utveckling.

Viktigt för oss, är att du, ditt team och din fyrfota vän alltid känner dig som en del av SRK-teamet. Vi hälsar och hejar på varandra både i riktiga livet och online. Detta jobbar vi oavbrutet med genom olika aktiviteter som t.ex. medlemskvällar, kurser och clinics. Vi har också lag i alla divisioner i hoppning och dressyr där lagandan är bland det viktigaste, detta återspeglas ofta i resultatlistorna då vi ofta gör bra ifrån oss i de olika disciplinerna. Glada ryttare och glada hästar går hand i hand.

Förutom den härliga klubbkänslan så erbjuder vi en mängd olika aktiviteter och clinics. Flera av dem är återkommande aktiviteter, men varje år så utvecklas reportoaren.

Vi arrangerar också Pay & Jump och Pay & Ride ca en gång i månaden. Utöver detta har vi avsuttna träffar och roliga clinics som SRK står för. SRK är klubben för dig som gillar när det händer saker!

Publicerad: 2023-01-11

Senast uppdaterad: 2023-01-11

Författare: Anna Smolander

Sponsorer

Besöksadress

Åtorp Lina
151 57 Södertälje

Bankgiro: 5221 -2867
Swish: 123 155 54 08

Kontakta oss

08 - 550 361 00
info@srk.se