Gå till innehåll
Södertälje Ridklubb
Södertälje Ridklubb

Två nya stjärnor lyser på himlen <3

Idag har vi fått två nya änglahästar, våra två fina ponnyer Slate och Laban är nu på de evigt gröna ängarna. Älskade och saknade av så många.

Slate har haft under en längre tid haft en hälta, trots behandlingar och tom en operation så blev han inte bra. Han har betytt mycket för både personal och ridskoleelever här på ridskolan. En riktig gentleman som tagit hand om nya ryttare på bästa sätt, och även varit en utmärkt voltigehäst. Han blev år 2020 årets ridskoleponny.

Laban har varit halt en tid och blev undersökt ordentligt, efter röntgen så konstaterades det att han hade artros i halsen. Han skulle aldrig mer kunna bära ryttare och då veterinärerna inte kunde säkerhetsställa att han inte hade ont av att bara gå i en hage så fick han vandra vidare. Laban blev snabbt en omtyckt ponny, trots sina stora steg så tog hand hand om alla elever på bästa sätt, hoppning var en klar favorit hos honom. Snäll att sköta och pyssla om.

Publicerad: 2023-06-01

Senast uppdaterad: 2023-06-30

Författare: Anna Smolander

Sponsorer

Besöksadress

Åtorp Lina
151 57 Södertälje

Bankgiro: 5221 -2867
Swish: 123 155 54 08

Kontakta oss

08 - 550 361 00
info@srk.se