Gå till innehåll
Södertälje Ridklubb
Södertälje Ridklubb

Delseger i årets första lektionscup

Årets första cup i dressyr gick på hemmaplan mot Mälarhöjden. Det blev seger för både vårat ponnylag och vårat hästlag.

Äntligen var det dags för årets första cuper. Denna gång hemmamatcher mot Mälarhöjden. Först ut var ponny där laget bestod av Alice Wettergren på Maya, Tilda Littorin på Oisin, Vendela Rönngreh Dahlberg på Starlight och Ida Strandberg Warell på Liam. Vinsten gick till Södertälje, guldmedaljen gick till Tilda och Oisin. Silvret gick till Starlight och Mälarhöjdens ryttare.

Näst på tur var det dags för storhästarna. I laget red Gisela Gribe på Curolie, Marie Lindberg på Joe, Josefine Ek på Bandito och Villhelmina Lundgren på Jennifer. Även denna match gick vinsten till Södertälje. Josefine och Bandito red till sig guldmedaljen, Bandito fick även silvermedaljen med Mälarhöjdens ryttare.

Publicerad: 2023-01-10

Senast uppdaterad: 2023-01-11

Författare: Anna Smolander

Sponsorer

Besöksadress

Åtorp Lina
151 57 Södertälje

Bankgiro: 5221 -2867
Swish: 123 155 54 08

Kontakta oss

08 - 550 361 00
info@srk.se