Hoppa till sidans innehåll

Lag-SM Dressyr 2019


Lag-SM i Dressyr 2019

I år har SRK som mål att ställa upp med ett dressyrlag till svenska mästerskapen i Lag. Tävlingen arrangeras av Laholms Ryttarförening och genomförs under deras sommarmeeting den 24-28 Juli. 

Kvalet rids i Msv A:1 (två ryttare) och Intermediaire I (en ryttare). De lag som sedan går vidare till finalen rider FEI:s Prix S:t Georges (en ryttare) och Intermediaire I (två ryttare).

  

En kort presentation av laget

Maria Grimhammar med hästen Calypso, som har smeknamnet Calle. Han är en ståtlig herre med hoppblod och en fantastiskt fin galopp. Maria och Calle har som mål att starta Intermediaire I under våren. Maria har ridit för SRK sen hon var barn och utöver ridningen är hon utbildad hippolog och jobbar idag med veterinärmedicin i läkemedelsbranschen.

 

Jonathan Medin som har tre hästar att välja bland, först på listan står den fina avelshingsten Clever Hill Q 1222, sedan finns även de talangfulla hästarna Ferro DS och Whisky. För alla tre planerar Jonathan rida S:t Georges och Intermediaire I under 2019. Jonathan är även en duktig tränare och unghästutbildare.

 

Daniella Hansson med hästen Holsteins Florentino, även kallad Flo. Flo är en ambitiös och känslig häst som även har egenskapen att vara fotogenisk och fåfängd. Ekipaget har tävlat på Intermediaire I nivå de 2 senaste åren med vinster och placeringar upp till 68%. Daniella driver egen verksamhet med utbildning och försäljning av dressyrhästar och ponnyer från Ericsbergs Slott utanför Katrineholm. 


Välkommen till SRK - klubben med hjärtat på rätta stället.

Vi är en ideell förening med drygt 800 medlemmar i alla åldrar, allt från hobbyryttare till elitryttare. Vi driver ridskola, privatstall och har en stor anläggning för träning, tävling och event. Varmt välkommen till oss!

ÅRETS RIDSKOLA 2013

Bli medlem i SRK 

Medlemsavgifter 2019
Junior (tom 18år)  250kr
Senior 450kr
Familjemedlemskap  800kr
(gäller familjemedlemmar om max 4st folkbokförda på samma adress)
Swishnummer:
123 155 54 08
Bankgiro: 
5221 - 2867


Följ oss på Facebook!


Följ oss på Instagram


Logga in i Hippo Academy

Logga in här:
https://academy.hippocrates.se/


Evenemang på SRK

Pay & jump på SRK

Pay & jump


Pay & ride

Pay & Ride

Postadress:
Södertälje RK - Ridsport
Åtorp Lina
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855036100
Fax: 0855020072
E-post: This is a mailto link